tiistai 9. kesäkuuta 2009

Juko-ennakko

Tulossa viikonloppuna, Jukolan viesti, se suurin. Mietiskelin kärkijoukkueita, pirun kovia on kaikki, ei mitään järkee. Ei riitä rivat niiden analysointiin, ja toisaalta suunnistusnetissä Pipo vääntää niin jäätävää analyysia ettei ole tarvettakaan. Sen sijaan aattelin lainata maanmainiosta änäriblogista pienen katkelman (katselin että blogistiikkainsinöörikin nykyään vain kertailee muiden juttuja, kai se on sitten muotia). Siinä blogistikko toteaa, mitä vaaditaan että Penguins voittaisi Wingsin Game 6:ssa ja säilyttäisi edelleen mahdollisuutensa lordi Stanleyn kannuun: "parhaitten pelaajien on oltava parhaita pelaajia, muitten on nostettava tasoaan, roolipelaajien on tultava esiin ja MA Fleuryn on oltava häikäisevä". Korvatkaa MA Fleury Gueorgioulla / Novikovilla / Föhrillä / Hubmanilla / Millingerillä jne, niin selviää mitä vaaditaan Jukolan voittoon. Joku kovista joukkueista siinä onnistuu kuitenkin.

Sen sijaan mielenkiintoinen kamppailu käydään myös parhaan kakkosjoukkueen tittelistä. Siinä taistossa perus viestimiehetkin ovat arvossa arvaamattomassa, ja voisinkin heittää pienet spekulaatiot muutamasta kakkosesta:

Vehkalahden Veikot

Oletettu juoksujärjestys Käyhkö - Töyrylä - Weckman - Närvä - Ratilainen - Ketolainen - Liuha. Viimevuotinen joukkue on nyt vahvistunut sympaattisella perusvehkalahtelaisella Junnu Weckmanilla ja espoolaisella koti-isällä, Marko Närvällä. Sen sijaan viime vuonna hivenen epäonnistunut ankkuri David Schneider on tiputettu kylmästi ykköseen. Joukkue on vahva, Hollolan vaatimattomin mies Käyhkö on pomminvarma aloittaja, eikä huono ole lahtelaistunut Töyryläkään, miehen Tiomilasuorituksesta oli nimittäin turha etsiä virheitä. Weckman - Närvä kaksikko juoksivat kyseiset osuudet ykkösessä viime suvena, ja hyvin juoksivatkin. Lähinnä kysymys on siitä, kestääkö kupoli, kun nyt pääsevät kärjessä matkaan. Ratilaisen kohdalla suurin kysymysmerkki on tikkitilanne, ja Ketolainen-Liuha kaksikolle joudun toivottamaan voimia, osuudet ovat kovia. Yhtä kaikki, jännityksellä odotamme, olisiko nyt vihdoin Veikkojen kakkosen aika nousta plaketeille?

Kalevan Rasti

Oletettu juoksujärjestys Asikainen - Tölkkö - Hernelahti - Kaivosaari - Pajunen - Chromy - Pukema. Alku hoituu Asikaisen ja Tölkön voimin perusvarmasti, pojat on varmaan sen verta tummina ettei jaksa edes pummata. Hernelahti on ollut näissä paikoissa ennenkin, ja tällä alulla pitäisi KR2:n vaihtaa toisena heti VeVe2:sen jälkeen. Kaivosaari on uutena miehenä täynnä intoa, samaa lienee Pajunen jolle varmaan rupeaa pikkuhiljaa pukkaamaan superkompensaatiota kahden kuukauden lepäilyn jäljiltä. Chromysta en osaa sanoa mitään muuta kuin että ihan kohtalaisesti juoksi ankrnaattoreissa, varmaan kulkumiehiä niinkuin kaikki Euroopan pojat. Itseoikeutettu ankkuri on Hoopi Pukema, mies joka johti viimevuotista Jukolaa kolmannen osuuden puoliväliin saakka. Kovan oloinen on tämäkin jengi, sanoisin että samoja plakettisijoja kolkuttelee kuin Veikotkin.

Hohhoijaa, on muuten jäätävän tylsää vääntää tällaisia analyyseja, eikä mulla oikeestaan ole mitään sanottavaakaan. Onhan niitä puolen tusinaa muutakin kakkosta, jotka voi pärjätä, mutta ketä nämä jutut edes kiinnostaa. Pitäkää tunkkinne, tämä jää tähän.

[edit] No eihän se kooärrä kuulemma ole sinne päinkään. Just sen takia en enää mitään analyyseja väännäkään. Nii joo, ja Hubmanni oli tänään aikalailla sairaan kova, ottaen huomioon kisaohjelman.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti