keskiviikko 6. huhtikuuta 2011

Oottakee SP ja Nurtsi, miä tuun kans!


Ranskassa meni mukavasti. Vettä satoi viikon, oli kylmää ja gummit puhkeili pyörälenkeillä. Siellä sentään hikoili muulloinkin ko öisin. Täällä Sveitsissähän mun ei olis tarvinu edes purkaa kassia. Itseasiassa olisin voinu laittaa kamat hammasharjaa lukuunottamatta massan mukana Suomeen.

Sen sijaan, että olisin nyt spekuloimassa päivän pitkän matkan MM-katsastuksen GPS-seurantaa, kujuilen huomiselle halpaa lentoa välille Zurich-Helsinki. Neljän joukkosidontapaikalla vietetyn päivän jälkeen sain hoitajalta sinetöidyn kirjeen. Ylimmältä taholta tulleen päätöksen nojalla minut kotiutetaan rintamalta maitojunalla ASAP. Yleensä viimeistään näihin aikoihin on puukko ollut pystyssä jossain päin kehoa, mutta virkistäväksi vaihteluksi saman lopputuleman taitanee aiheuttaa tänä kauniina keväänä trenditauti myko. Kokemattomampaa saattais kiristää, mutta rutiinilla tää suistokymiläisellä menee. Yläkerrassa podetaan oksutautia ja mun tän hetkisen vastustuskyvyn (ja napalmin laadun) huomioon ottaen saan siitä vielä huomiselle kelpo matkakumppanin. Huutoyskäoksennukset juravuorten ylle sanos.

Ei aika täällä silti täysin hukaan ole mennyt. Kehittelin tossa joutessani uuden kilpailumuodon. "Tattitakaa-ajo" tekee ensiesiintymisen syksyllä ja uskon vahvasti sen syrjäyttävän tulevaisuudessa ainakin sekaparisprintin MM-ohjelmassa. Konsepti on kaikessa neroudessaan hyvinkin yksinkertainen: ensin survotaan joku perus keskuri, jonka jälkeen startataan sieniveitsien kera takaa-ajoon. Loppuajasta voi saada hyvityssekunteja keräämällä matkan varrelta sieniä karttapussiin. Sienet ovat tietenkin arvoltaan erilaisia ja myrkyllisistä tulee lisuria. Korvasienen kohdalla riippuu valvojan lääkityksestä. Mutta siis esimerkiksi jotenkin niin, että kanttarellista -10sek/litra. Joku perus rousku ja vahvero ehkä -5sek/litra ja oisko tatti joku 2-3sek/litra, kun niitä nyt kasvaa ku sieniä sateella? Eiks ollu hyvä? Mut siis kyllähän pitkällä välillä saattaa ihan hyvin joku haikosen harppivalinta kannattaa, jos haistelee kuusikkorinteestä hulluun määrän suppiloita.

Ei kai täs muuta, taidan lopetella tällä kertaa tähän tyhjentävään vieraskirjakommenttiin vuosien takaa...

Nimi: rusarit

Viesti: mefi on oltava voittaakseen. vedetää alle joku viispistesepe yhteistmö lentoomil ja sit perusmakosaa drambuijetabascoo nenimöil. paskaa, jojoja, selkäpuukkoo ja vispipuuroo.

Mitä tohon voi enää lisätä, ihminen on astia.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti