keskiviikko 26. kesäkuuta 2013

Nui´ vaan

Kävi sitten helposti. Sain kesätyöpaikan Nuiva Meininki blogista. Koko talven tein hakemuksia, ainakin 69 kappaletta. Yhteenkään haastatteluun ei kutsuttu, vaikka referenssilista hakee vertaistaan. En ole ennen tekstarilla töitä saanut, hyvää palkkaa ja työsuhde etuna maanisdepressiivisyyteen ilmaisia mielialalääkkeitä. Nyt se on totta. Referenssinä laitoin vain, että olen paska jätkä.
 
Ajattelin alkuun esitellä itseni, mutta en kaikkea kerralla jotta lukijoilla, joita ei oikeasti ole, säilyy kihelmöivä jännistys pitkään ja spekuloinnit todellisesta minästäni täyttää keskustelupalstat. Kuten totesin, paljon paskempaa saa hakea. Olen niin paska, etten mahdu edes Jalopeuran lanseeraamalle paskojen rankille. Koskaan en ole mitään saavuttanut, enkä tule saavuttamaan. Pitkään olin poissa suunnistuksesta, kun ainaiset pettymykset eivät kiinnostaneet. Lopetin ja ostin golfmailat. Golffi ei sujunut ja palasin. Kuvittelin että vielä voisin saavuttaa jotain. Mitä oikein kuvittelin? Faktat puhuu puolestaan ettei paska voi mitään saavuttaa.
 
"Paskarantu pöntössä, kertoo että olen elossa" (A.W Yrjänä). Siksi harjaan pöntön joka käynnin jälkeen. Ainoa mikä tuotta iloa elämään on, että tuotteen koostumus ja haju muuttuu. Olen tehnyt siitä jopa taidetta. Tunnistan kisapaikan riulla huiput kansallisen tason tallaajista, muista paskoista. Haju kertoo, kuka on kuka. Huiput haisee miedosti Hefbalifelle ja Gainomax:lle, muut käyneelle kotimehulle tai parille iltakaljalle. Vetskut linimentille. Tätä kannattaa kokeilla. Silmät kiinni ja syviä vetoja nenänkautta sisään ja ulos. Tuotat mielikuvan hajun lähteestä ja avaat silmät. Alkuun petyt, mutta harjoittelu tuottaa mestarin.
 
Kameleontti on hidas matelija, kuten minä. Se vaihtaa väriä halutessaan, kuten paskanikin. Tähän on hyvä yhdistää syntymälahjana saatu masennus ja alakulo. Leuka on ollut rinnassa syntymästä asti ja alunen kasvaa sammalta ja märkii. Niin on syvässä kuljettu ja pitkään. Liian pitkään, mutta jonkun on kahlattava, jotta jollain menisi paremmin. Taso on määritelty ja taattu. Tästä on hyvä jatkaa kohti uusia pettymyksiä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti