torstai 12. helmikuuta 2009

Muokkaa HTML- koodia

On muuten Summasen Raimokin hieman vähentänyt suun pieksäntätiheyttä, on siis siihen ollut oikeus meilläkin. Summasen vaitonaisuudelle saattaa löytyä selitys siitä, että Rapperswill on ottanut suht rumasti käkeen viime aikoina. Meillä selityksenä lienee puhtaasti laiskuus. Onneksi sentään yksi asia jaksaa aina sylettää sen verran, että pystyy jotain vaahtoamaan. Nimittäin ralli...siis ttu ralli, mikä vtun RALLI! Maikkarilla lasketaan päiviä seuraavan kauden alkuun, kun vormuloissa, teksti TV:llä on pari sivua siitä minkä värisillä laseilla Jari-Matti Latvala tulee ajamaan Norjassa, ei jumalauta. Kyseessähän on nykyään siis laji, jossa ajaa huipputasolla ja -kalustolla 4(neljä) ukkoa. Pisteille pääsis Mertasen Simokin vanhankopan Escortilla, jos vaan kalusto kestäis ja pysyis tiellä. Vois sanoa, että jos Piirosen Eero saa tasarahasta näppylöitä ni kyllä mulle rallista vähintään jotain vesikelloja pulpahtelee ku plussapisteitä...

Onneksi sentään löytyy myös päivää piristäviä, koomisiakin asioita ja uutisia nimittäin Ms Parman suunnistus.netin sivuilla tarjoamat laatutreenit Mynämäellä. Kauhean montaa kertaa en ole parman treeneissä Mynämäellä käynyt, mutta kuitenkin tarpeeksi. Kartta, maastot ja radat ovat olleet aivan penaalista. Tietty jos treenien tarkoitus on valmistaa 10- milaan, niin sinällään kaikki täsmää. Sanan laatu voinee kuitenkin korvata jollain toisella etuliitteellä. Nooh, pari vuotta niin pääsee itse markkinoimaan Jukolan treenipaketteja Pirtnuoraan, siinä tulee nimittäin olemaan bysanttilaista dädää.

Ens viikolla alkaakin jo hiihdon MM Liberec.Toivottavasti kaikki venäläiset,saksalaiset ja norjalaiset kärähtää...miksei suomalaisetkin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti