maanantai 16. helmikuuta 2009

Tilannekatsaus

Kuppi kuumaa kahvia ja interwebbi auki. Alotetaas nettibostailun grand old manista, Mäksästä. Ei mitn uutta, vanhuus ei edelleenkään tule yksin. Mitäköhän taanis, jaahas, samaa laulua lokakuusta asti, globaaliin lamaan ei auta edes Pepen sauna. Jomi Jouko taas puntaroi edelleen neliöllisiä rastiympyröitä, ja pipon blogi on taas teillä tuntemattomilla. Mehustelen muistin varassa kuitenkin sen parasta juttua, synkkää/synkähköä aamulenkkiä. "Heitän leijat Helsingin ylle".

Siirryn kohti pohjoista. Taivainen on ihan yhtä sekaisin kuin aina ennenkin, nyt menossa on kai parin viikon satsi, jolloin valvotaan ja reenataan yöllä, kaksi kertaa kovaa / päivä. Japaniin valmistavaa. Vavat taas luottaa edelleen savensyöntiin, merisuolaan ja kaatumisjuoksuun. Spekuloisin että totuus lienee kuitenkin jossain näiden kahden pohjoisen koulukunnan välissä.

Mutta eteenpäin. SP työstää nykyään juttua niin ettei uusimpia ehdi edes lukea. Kuvien mukaan aika lihavas kunnos, maha roikkuu. Heinonen taitaa olla telakalla, kun uutta yömehustelua ei kuulu. Pelätty juke taas on käynyt nelikyöstisen lenkin. Ihan tavallinen. Madiventuresiin antaa vitutusta, eikä Timben ajatusmyllyyn ole vielä tullut Tiomilaspekulaatiota. HPK:sta käyn tarkistamassa ettei mikään ole muuttunut. Nissi ja Jaani reenaavat kuin nuoruutensa päivinä (vähän ennen väritelevision keksimistä), Japella on letkee meininki eikä Vaunumake tee mitään. Ylläri. Ihan vaan kostoksi itselleni tsekkaan vielä suunnistusnetin superwatussit, jäätävää.

Siinähän tuo, pari tusinaa tusinablogia jää tsekkaamatta, alkaa näet olla kiire junaan. Eipä sillä, tiedän jo etukäteen sieltä löytyvän samaa paskaa samassa paketissa. Niinkuin tämäkin. Ulkona näyttäisi olevan hieno keli, katsoin ilmatieteenlaitoksen sivuilta. Eli jos joku tilannekatsauksen eksyy lukemaan, iltapäiväsurffailut väliin ja lenkille. Et menetä mitään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti