maanantai 2. helmikuuta 2009

Kevätyön ennakkospekulaatio II

Viikonloppuna kävi lentävällä reportterillamme hirvittävä joulu, nimittäin eikö sattunut Vierumäellä olemaan Vehkalahden Veikkojen leiri, samaan aikaan oman visiitin kanssa.
Viimevuotinen voittajajoukkue näytti olevan kokonaisuudessaan paikalla ja lisäksi jokunen muukin. Myös Anttolan ammattikoulun väki sattui vierailulle Vierumäelle samana viikonloppuna.
Lauantai tarjosi oivan tilaisuuden tarkkailla molempien joukkueiden kuntoa. Ensin ratavedoissa silmäniloa tarjosi Anttolan poppoo. Niistä oli tosin aika vaikea ottaa tolkkua, että kuka veti ja mitäkin, mutta ainakin jotkuu vetskut laapotti tonneja kolmen pintaan.
Seuraavana radalle astui VeVen tähtisikermä. Miestä oli kun merenmutaa ja kaikki tikkasivat ihan pirun kovaa ja vieläpä rennosti. Kaikkiko? Kaikki. Paitti S-P.
Kaikesta näki, että kyseessä oli ammattimiehistö. Oli valojänikset, valmentajat ja trikoosortimentit. Vaikka oli toki Anttolan pojat pelottavan laihassa kunnossa, jopa Junttila, niin silti sanoisin VeVen olevan niukasti suurempi ennakkosuosikki Kevätyössä. Eipä silti, jos Rippentroppi pääsee mukaan loppukiriin, niin kiire tulee. Tuskin Anttola kuitenkaan samaa virhettä toistaa, että laittaisi Väisenstainin Maisteria vastaan. Sehän on jo nähty.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti