maanantai 18. toukokuuta 2009
Pakolliset karttalinkit viime viikolta...onhan tämä sentään suunnistusblogi.


Pääsin tentistä ajoissa, kun kynästä loppu lyijy...ei sillä lyijyä tai ei mä mitään osaa kuitenkaan.Pitkä tauko blogistailussa on yksinkertaisesti johtunut siitä, että uhtaan mitään ei ole tapahtunut eikä uhtaan mikään muuttunut. Ajatukset on edelleen yhtä synkkiä kuin aurajoen vesi, naiset tulee vain lähteäkseen uudelleen ja kännissä tekisi mieli olla kokoajan.

No joo, okei, ikkunasta kun just katoin ni lumet on sentään sulanu sitte edellisen...ja opintopisteiden määrä on päivittynyt. Merkitsevää tilastollista kehitystä ei tapahtunut vaan sama 60 näytti tulleen vaivanpalkkaa tästäkin vuodesta ihan niinkuin edellisestäkin.

...Ai että kun suodatinpussi niin ihanasti roskiksen raudoista levähti juuri matolle...ei voinu millään pysyä sisäpuolella. Hyi helvetti, raudoista ulos ihan niinku Pertti Marttilan viimehetken kolmonen kupin semeissä vuonna seseisketseittemään...tiiätsiä?et siä tiiä!

Tilanne huomioon ottaen kunto on ehdottomasti paras mahdollinen, ehkä jopa parempi. Itseluottamuskin on korkeella kun Vesa Rantasen ens kesän tulostavotteet. Pitkäpersepilplaadin sipsutteluakaan ei enää tarvi katella samalla haikeudella, kun joskus kun Matsun pappamallin nastareita....voi,voi tokkopa nekään päivät enää palaa, että Lintukodon leirille tulis mentyä laskettelukypärä päässä...tai tiedä häntä, hianoa se olis.

2 kommenttia:

  1. Aika samat fiilikset. Ainoo ettei tääl Myllykyläs kehtaa olla koko ajan känöses, toki päivisin pienet suhinat tulee aina kietastua. Kassellaa syssymmäl.

    VastaaPoista