torstai 15. tammikuuta 2009

Nuiva yö

Aika lailla näyttää tämäkin blogi nuivahtaneen heti alkumetreillä. Kun ei muutakaan tässä elämässä tunnu tapahtuvan, laitetaanpas tänne sitten parit yöreenispekulaatiot. Viikko takaperin käytiin selättämässä Ruuhijärven kovasti hehkutettu käyräyä, 11km, 7 rastia. Jos tarkempi analyysi lukijoitamme kiinnostaa, kannattaa käydä tsekkaamassa yömiehen blogi, sieltä löytyy.


Viime tiistaina olikin vuorossa häijyn maaston reeni Ryssänkalliolla. Reeniin lähdettiin Ruuhijärven onnistumisen jälkeen suurella itseluottamuksella, ja matka sujuikin kuin tanssi. Ei siis mitenkään kauhean sujuvasti, kuten ylläoleva gepsiviiva kertoo. Maastohan on mitä parhain yömaasto, käyrät vähintään vitosia ja poikittaista puuta löytyy riittävästi ettei sotoomiin puskeminen niin vain onnistu.

Tänään saavuin sitten Lahti cityyn leireilemään pohjoiskalotin karvaisimman miehen kanssa. Emsimmäisen yöreenin ratamestarin kommentit olivat kutakuinkin "ai tollanen rastiväli tuli piirrettyä" ja "eihän tohon nyt voi laittaa rastia", joten tiesin että reenistä tulisi nautinnollisen nuiva. Kun vielä vähänkin käytetymmät polut olivat luistelubaanaa, upposi harjoitus suoraan nivusiin. Jälkikäteen on kuitenkin aika oskari olo, käytiin nimittäin hakemassa kotarista azzarit ja kaupasta kasa paskaa.


Täältä tähän,

Keskitalven Komeetta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti