perjantai 16. lokakuuta 2009

Älä jää poraamaan- hanki kaira.

On se hieno houmata, että joillain seuroilla riittää motia vielä pihistämään halikonkin juoksujärjestyksiä viime metreille. Sitten julkastaan väärä ja siitä sitten vielä jollain vitun kalliilla oravan lääkärintodistuksella muutetaan aamutuimaan, ettei vaan muut saa vihiä kuka siellä nyt mitäkin pätkää suhaa. Kalevin mustikkasuklaa on muuten hyvää, vaikken muuten mitenkään suklaan ystävä olekaan. Ootas isken nöpön- noniin. Naapuri paskattaa taas koiraansa mun oven eteen, hieno mies- isänsä poika. Yritin yytsiä euromarketista joulukalenteria, ei kuulemma oo vielä sesonkia. Täytyy askarrella ihan yrpänä ja illuna (kts.tube) oma sitte, MMOma. Uskoisin rusareihin pikkuhiljaa olevan sen 24 päivää ja luukkuja olis hiton hianoo päästä jo availemaan, kartonkia vaan tiimarista.

En jaksa enää miettiä uusia biisejä vaan laitan vaan sen mikä nyt just soi eli Dropkick Murphys - I'm shipping up to Boston...aika moni varmaan voi arvata mitä liikettä tätä kuunnellessa on kiva tehdä. No niille jotka ei arvaa ni viedä sitä pulloa huulille.

...eiku tuli sittenki mieleen, että kävin tossa tiistaina ihanoimassa loistavaa live- musisointia. Muutama kelpo pumppu siellä oli, mutta erityisesti odotettu kiveskives oli nimensä veroinen, eikä jättänyt ketään kylmäksi. Tutustukkee ehottomasti tuotantoon. Kannattaa alotella bittihiisillä ja sit ku pääsee tiloihin ni iskeä pakaranattaa perään. "Solisti" on meillä ekalla vuosikurssilla...voimia vaan lapsille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti