sunnuntai 25. lokakuuta 2009

Esikastelu

Hektistä aikaa. Pitää niin kiirettä alkoholinkäytön kanssa, ettei meinaa ehtiä tehdä oikein mitään. Muutoksen tuulet puhaltelee vähä sillä ja tällä saralla ja ovi käy seurassa, kuin jokereissa keväällä. Aravirta kuitenkin jatkaa.

Ens sunnuntaihin asti on vielä aikaa kasata morkkista, sen jälkeen loppuu ruikutus. En kuitenkaan meinannu tällä kertaa hypätä ihan instana semoreenikeskittyneisyyteen, vaan lähden tavoittelemaan portaittaista kohoamista kohti ideaaliasketiaa. Kun elämässä ei tällä hetkellä muutakaan urheilun lisäksi ole koen tavoitteen olevan täyttä realizmia.

Ensimmäiseksi marraskuussa laitan elämänrytmin kohdilleen. Loppuu se kolmeenneljään koneella kyttääminen. Joka ilta kyseisen vuorokauden puolella nukkumaan ja unta itselle se optimi 7-9h. Toisena muutoksena lopetan nettipokerin hakkaamisen ja teen paluun kätsärin pariin. Tavoitteena oppia käyristä jotain. Joulukuussa pistetään korkki kiinni (marraskuussa ei vielä pysty, liikaa aihepiirillä höystettyjä tapahtumia kalenterissa). Samalla isken ravintoasiat kuntoon. Täytän ruokapäiväkirjat ja käyn vastaanotolla laadittamassa henk.koht. ruokaohjelman. Tuskin tulee sisältämään nameja tai sipsilöisiä, joten ne jää poies ku ittekseen. Tammikuussa, kun joku rasitusmurtuma alkaa viimeistään kolkuttelemaan, on lihashuollon aika astua kuvioihin. Hierontojen lisäksi aloitan aktiivisin (päivittäisen?) itseni hinkkaamisen ja hötkyttelyn jolla maksimoin treenin puremisen ja palautumisen. Ainiin, meinas unohtua...Oon kuulemma henkisesti liian ailahtelevainen et voisin pärjätä. Pitää löytää sisäinen harmonia leijumisen ja ranteet auki- fiiliksen välillä. Analyysi hieman ihmetyttää, koska olen mielestäni uinut melko syvällä ja melko pitkään. Eniveis. Helmikuussa alan ajattelemaan positiivisesti ja analysoimaan tekemisiäni tavoitteena kehittää itseä ihmisenä ja yksilönä. Lopetan synkistelyn ja alan uskomaan ihteeni terveellä tavalla ilman henseleiden paukuttelua. En muuten ees käytä henkseleitä. Keväällä etin ittelleni naisen ja isken itteni onnen kukkuloille, se jos mikä on lääke sisäiseen harmonian löytymiseen- Mazel tov!

Kaikki tää ku toteutuu ja siihen selkään en o yhtään kipiä ja kaikki treenit puree täydellisesti, ni saatan kehittyä ens kaudeksi ihan kelpo viestimieheksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti