lauantai 3. lokakuuta 2009

Kovaa- mutta ennenkaikkea tarkasti

Nyt pitäs toimii terv. Ryde...odottelen juuri kuumeisesti punaviinihöyryissä gepsiseurannan alkamista Tammisaaresta. Miä oon lunssassa. Viestin jälkeen enempi tai vähempi ollu. Karsinta meni pintiksel ja pikkuvirheil ja olin valmis kerrankin onnistumaan yöllä. Noh, eipä siitä startista hyvä heilunu ja otti takapakit. Ehkä mannassa ja halikossa keräilypätkillä osuu. Ei tullu muuten tulosta yhdestäkään hen.koht. essem- kilpailusta syksyltä...ei ihan sitä mitä oli toiveissa. Ei kuitenkaan oo selkä yhtä paskana ku espeellä eikä tahdistinta, joten en ala isommin marisemaan. Se vaan piti sanomani, notta junnu ottaa mitalin tänään.

On muuten kumma juttu, notta Räikkönen saa ferrarilta fudut, vaikka on pirun hyvin vetäny. Aika paljo paremmin ku se brazilialainen, jolla meni se vieteri silmään. En tykkää yhtään vormuloista (tylsää ku kestävyysseminaarin luennot), mutta kimiä fanitan ihan täysiä. Päältäpäin ei uskois, että voi olla hyvä yhtään missään, mutta oikeesti on ihan mefisto. Ittelleki tulee sellanen fiilis, että saanssit on. Veikkaan, että tunturirallissa mannisenmäen kanssa tulee hopiaahitto, Vanhanen ei muuten myy itteensä halvalla.

Sanoisin, että Torres ottaa valioliigan tällä kaudella haltuun ja pytty tulee vihdoin kotiin. Sillon soi aika hiljaa navetassa... http://www.youtube.com/watch?v=Y7xvegPH_Lw ...Alan muuten ihan kohta tiukkaamaan 2 kiloo salaattia päivässä niinko keskisen vesa ja sit painanki sen 18 kiloo, luulis kulkevan. Ei mutta kyllä se pitää nyt lähtee verkkaamaan sellanen pulska vartti lähtöön. Viimoset biisit:

http://www.youtube.com/watch?v=k6XM9m8WsKw

http://www.youtube.com/watch?v=vVHVvbnmgjM


...ainiin meinas unohtuu, 10-mila on meiän ens kauel:

1. 9km...............................Rontti
2. 12km.............................Saibo
3. 17km (putki)................Pygmi
4. 9km................................Maisteri
5. 12km..............................SP
6. 6km (putki)...................Jole
7. 6km.................................Junnu
8. 11km...............................Pjotor
9. 11km................................T
10. 17km..............................Juusto (vaatii feusteen)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti